İstanbul Ayakkabı

Şirket Hakkında
İstanbul Ayakkabı Kaliteli Ayakkabının Başkenti Sloganı İle Yola Çıkarak Ayakkabı Dünyasındaki yerini 2010 Yılında Almıştır.
Ayakkabıdaki pazar boşluğunu Doldurmak için kurulan İstanbul Ayakkabı Siz Değerli Müşterilerine En İyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Sizlerde Daha Kaliteli Ayakkabılar için İstanbul Ayakkabıyla İrtibat Kurun.

İstanbul Ayakkabı Nike, Adidas, Puma, Tiger, Converse Ayakkabıların Toptan Satışını büyük bir görev Haline Getirerek Siz Değerli Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için Tüm Gücünü Seferber Ederek Çalışmaktadır.
Hedefimiz Tüm Herkesi Kaliteli Ayakkabılarla Buluşturarak hem Sizlere Daha Hizmet Sunmak hemde Toptancılar ve Perakendeciler için Yeni Bir İş İmkanı Sağlamaktır. Adidas Adicolor, Superstar, Black Shoe, Nike Mercurial, Zoom Air, Converse Allstar, Tiger Onitsuka, Puma Ferrari Ayakkabıların Toptan Satışını Yapmakta Olup Daima En iyiye Gitmek İçin Kurulan İstanbul Ayakkabı Sizleride Daha İyiye Götürmek İçin Çalışmalarını Daima Sürdürmektedir.

İstanbul Ayakkabı Sizlere Daha İyi Hizmetler sunmak için Kendini her zaman geliştirmekte olup Sizlere en Kaliteli Ayakkabıları Buluşturmak için Çalışmaktadır. Sizlerde Kaliteli Ayakkabılarımızla Buluşmak İçin Hemen İstanbul Ayakkabı Yetkilileriyle İletişime Geçin. İstanbul Ayakkabı Sizlere En Kaliteli Ayakkabıları Sunmak İçin Burada ve Daima Sizlere Hizmet Sunacaktır. Sizlerde İstanbul Ayakkabının Müthiş Fırsatlarından Yararlanmak İçin Geç Kalmadan İletişime Geçin.
İstanbul Ayakkabı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Ayakkabı
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Spor Ayakkabı
Yetkili Kişi: Agit Kayran
Adres: Kadıköy Caddesi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2145414
Web Sitesi: http://www.istanbulayakkabi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Ayakkabı firma bilgileri. İstanbul Ayakkabı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Ayakkabı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Ayakkabı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.