İstanbul Cam Seramik Porselen Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti

Şirket Hakkında
Türkiye’ de cam üretimi ve işlemeciliğinin merkezi olarak bilinen Beykoz’ da 1989 yılında, 200 m2 lik bir atölyede başladığımız cam işlemeciliğine bu gün Eskişehir organize sanayi bölgesinde 2500 m2 kapalı alana sahip modern tesislerimizde devam ediyoruz. Üretimlerimiz arasında, altın ve platin yaldız, kesme dekor, organik ve lüster boyalarının baskı ve sprey boyama teknikleri kullanılarak yüksek kapasitelerde uygulanması yer almaktadır. Ürünlerimiz Dünyanın sayılı üreticileri arasında yer alan büyük müşterilerimiz vasıtasıyla Türkiye de ve Dünyanın dört bir yanında beğeniyle kullanılmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Cam Seramik Porselen Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Ürünleri
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Ürünleri
Yetkili Kişi: Ali Şekeroğlu
Adres: Organize Sanayi Bölgsei 9. Cadde No:49
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2362337
Faks: (222) - 2362338
Web Sitesi: http://www.istanbulkristal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Cam Ürünler Üzerine Altınyaldız Ve Organik Boya Uygulaması
Cam ürünler üzerine otomatik makinalarla yüksek kapasitelerde Altınyaldız, kesme dekor ve Organik Sprey Boya uygulaması işlemlerini ister fason ister...
İstanbul Cam Seramik Porselen Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
İstanbul Cam Seramik firma bilgileri. İstanbul Cam Seramik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Cam Seramik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Cam Seramik Porselen Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.