İstanbul Danışmanlık

Şirket Hakkında
İHRACATÇI VE İMALATÇI FİRMALARIN KOSGEBE KAYIT İŞLEMLERİ, KAYIT İŞLEMLERİ SONRASI STRATEJİK YOL HARİTASI HAZIRLANMASI, KOSGEB DESTEKLERİNİN TAKİBİ, İHRACAT KREDİLERİ VE ÇALIŞMALARI, YURT DIŞI DESTEK VE HİBE ÇALIŞMALARI, YURT DIŞI PAZAR ARAŞTIRMASI, İSRAİL PAZARINDA TANITIM İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ. BU İŞLEMLERİN YANINDA, ŞİRKET KURULUŞ İŞLEMLERİ, AŞ. GENEL KURUL İŞLEMLERİ, VERGİ DAVALARI, VERASET İNTİKAL İŞLEMLERİ, İHRACATTTAN DOĞAN KDV İADE İŞLEMLERİNİN HAZIRLANMASI KONULARINDADA HİZMET VERMEKTE OLUP, YUKARIDA BELİRTİLEN İŞLER İÇİN FİRMANIZDA BİR BİRİM KURMANIZI VE PERSONEL KÜLFİYETİ ORTADAN KALDIRMAKTAYIZ
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Muhasebe / Mali Müşavirlik
Yetkili Kişi: Ersoy GEMAN
Adres: İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 8914943
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kosgeb Kredileri,marka Tescili,devlet Yardımları,teşvik
İHRACATÇI VE İMALATÇI FİRMALARIN KOSGEBE KAYIT İŞLEMLERİ, KAYIT İŞLEMLERİ SONRASI STRATEJİK YOL HARİTASI HAZIRLANMASI, KOSGEB DESTEKLERİNİN TAKİBİ, ...
İstanbul Danışmanlık firma bilgileri. İstanbul Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.