İstanbul Dans Okulu Dans Kursları Sanat Dünyası Art Dance

Şirket Hakkında
1991 Yılından buyana tam hız faliyet gösteren dans kuruluşumuzda en büyük özelliklerden birtanesi dans eğitimini çok güzel ve hızlı başarılı bir şekilde öğretmesidir, Türkiyede ilk olan dans okulumuzda her tarz dans dersleri verilmektedir, Bunun yanı sıra dans organizasyon ve açılış reklam klip fuar, ve tanıtım hizmetinde çok başarılı bir performans sağlayıp müşterilerini memnun bırakan dans okuludur, Türkiyede hiphop dance ve break dance r&b dans eğitim derslerini türkiye istanbul, a ilk sunan dans kursudur Ayrı zamanda TC MİLLİEĞİTİM e bağlıdır. Dans Okulumuzda en büyük hobimiz sıcak hoş görü ve aile çizergesi içinde ortam sağlamaktır. Profesyonel eğitmenlerimiz ve hocalarımız tarafından öğrencilerimize sunduğumuz eğlenceli ders saatlerimiz ve aktivetelerimiz mecuttur.
Bizim inandığımız gibi bizde size bu inancı sağlıyabiliriz biz inanıyoruzki
Yolda Her Adım Atan Yürüyen Kişi Dans Edebilir.
İstanbul Dans Okulu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Dans Okulu Dans Kursları Sanat Dünyası Art Dance
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Yılmaz Nişancı
Adres: Ayşe kadın durağı şakacı sokak art akademik dans okulu kadıköy suadiye kozyatağı istanbul anadolu yakası
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3267327
Web Sitesi: http://www.sohbethiphop.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Dans Okulu firma bilgileri. İstanbul Dans Okulu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Dans Okulu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Dans Okulu Dans Kursları Sanat Dünyası Art Dance firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.