İstanbul Garantili Böcek İlaçlama Servisi – Haşere 34

Şirket Hakkında
İstanbul Garantili Haşere İlaçlama Servisi – www.hasere34.com

Haşere 34 ekibi Müşterilerine en iyi hizmeti sunar, ilaçlanacak mekanı ilk olarak experlerimiz inceler, teşhis konulduktan sonra garantili ve halk sağlığı kapsamındaki Sağlık Bakanlığından Onay Belgeli ilaçları kullanarak gerekli müdahaleyi yapar. Müsterisinin haklarını ve sağlıklarını korumayı esas almıştır.

Ayrıntılı Bilgi için www.hasere34.com adresini ziyaret edebilir, Online olarak Haşere Mücadele talebinde bulunabilirsininiz.
İstanbul Garantili Böcek
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Garantili Böcek İlaçlama Servisi – Haşere 34
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Cem Düzgün
Adres: Nispetiye cad. Petrol Sitesi sok. no:11
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 9238043
Web Sitesi: http://www.hasere34.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Garantili Böcek firma bilgileri. İstanbul Garantili Böcek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Garantili Böcek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Garantili Böcek İlaçlama Servisi – Haşere 34 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.