İstanbul Helikopter

Şirket Hakkında
Hayatın renklerini yakalamaya hazır mısınız ? Gökyüzü sizi bekliyor!
Faaliyet gösterdiği ekstrem spor ve organizasyon etkinliklerindeki uzmanlığını, siz değerli paydaşlarına farklı bir konsepte sunabilmek için yine sizlerin önerileri üzerine gücünden ve heyecanından beslendiği portföylerini de yanına alarak 2014 yılında ‘’ İstanbul Helikopter ‘’ marka adıyla havacılık sektörüne giriş yapmıştır.
Vizyonumuz;
Tanımlanmış ulusal ve uluslar arası mevzuatlara bağlı kalarak, sosyal paydaş kuramını göz ardı etmeksizin adil ticaret ve şeffaf hizmetle müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlayan 2014 yılında değerli paydaşlarına farklı konseptler sunarak , sizlerinde önerileriyle portföylerinide birleştirerek havacılık sektörüne adım atmış bulunmaktayız.
Vip tasarım helikopterler ile uçuş planlamasını , mevcut güvenliğiniz ve hava şartları dahilinde yetişmek, ulaşmak istedikleri noktaya güvenle ulaştırıyoruz.
Ayrıca exclusive ve helikopter taksi olarakta yolculuklarda sizlere hizmet sunmaktadır. Hizmetlerimiz arasında Hava Kargo, Hava Reklamcılık ve Hava Foto/Film çekimiylede farklı sektör kurum ve kuruluşlara en iyi hizmeti sunmaktadır. Sizler için planlamasını yapabileceğimiz Aplus hizmet kalitesiyle özel organizasyonlarınızda yanınızda olmaktan gurur duymaktayız.
Çözüm Ortağı olarak acenta ve otellere sunmuş olduğumuz paydaşlık görevimizi güven ve üstün kaliteyi bir araya getiriyoruz. Havacılık sektöründe olan müşterilerimize ( Bakım Onarım, Hangarlama, İşletme, Ekip ve Ekipman) temini konusunda , uzman ekip kadromuzla danışmanlık ve uygulama hizmetinden yararlanabilir, Sıfır ve İkinci el hava taşıtı alım ve satımlarında paydaşlarımıza ekspertiz hizmetleri konusundada danışmanlık sağlamaktadır.
Misyonumuz;
Hizmetimizdeki entegre yönetim ve toplam kalite yönetimi sistemimize, kurumsal sosyal sorumluluk duyarlılığımıza katarak kurumsal kültürümüze yerleştirmeyi, hizmette çağdaşlığı ve öngörülülüğü sürekli dinamik tutmayı ilke edindik.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Helikopter
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Soner Tokelli
Adres: Asmalımescit Mahallesi Terkoz Çıkmazı No:4 Kat:3 Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4520453
Web Sitesi: www.istanbulhelikopter.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Helikopter firma bilgileri. İstanbul Helikopter adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Helikopter ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Helikopter firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.