İstanbul İnşaat Ve İzolasyon Taah. Tic.

Şirket Hakkında
2001 yılında İSTANBUL İNŞAAT ve İZOLASYON TAAHHÜT TİCARET adı altında kurulmuş olan firmamız; ürün ve işçilik kalitesini ön planda tutarak rekabet gücü yüksek ayrıcalıklı uygulamalar sunmayı hedeflemektedir.

Ana faaliyet alanı Paket Sistem Dış Cephe İzolasyonu olmakla birlikte, Çatı Isı & Su İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Dekorasyon & Tadilat gibi ile her türlü İnşaat Uygulamalarında da yer almaktadır.

İZODER ve ÇATIDER üyesi olan firmamız; Dış Cephe Isı İzolasyonu konusunda sektörün önde gelen paket sistem üreticileri olan ALSECCO, MARSHALL, İZOCAM, BETEK FİLLİ BOYA ve ENTEGRE firmalarının, Su İzolasyonu konusunda ise KÖSTER ve YALTEKS firmalarının yetkili uygulama bayisi olarak hizmet vermektedir.

Kuruluşundan bu yana sektörde önde gelen firmaların sadece yetkili uygulama bayisi olarak var olan firmamızın direkt ürün satışı bulunmamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul İnşaat Ve İzolasyon Taah. Tic.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
Yetkili Kişi: TARKAN UZUNKAYA
Adres: Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. Çağlar Sok. Çobanzade Apartmanı No:5 Kat:6 D:11 34750 Ataşehir İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4698500
Web Sitesi: www.izolasyonistanbul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul İnşaat Ve firma bilgileri. İstanbul İnşaat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul İnşaat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul İnşaat Ve İzolasyon Taah. Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.