İstanbul Koltuk Yıkama 612 30 30

Şirket Hakkında
irmamız 2000 yılından bu güne müşterilerinin her türlü temizlik ihtiyacına olumlu yanıt vermiştir.10 000 aşkın ve her yıl artmakta olan müşteri potansiyelimiz kaliteli hizmetimizin sonucudur.
memnuniyet ve güveniniz bizim için temel ilke olmuştur.amacımız hizmet sektöründe alanımızı genişletmek ve her kesime hitap etmektir.firmamız istediğiniz hizmetin tam karşılığını sizlere
sunuyor ve sunmaya devam edecektir.istanbul un her semtine ücretsiz servisimiz vardır.7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
HİZMETLERİMİZ:
halı yıkama
koltuk yıkama
döşeme halıfleks temizliği
yorgan ve battaniye yıkama
araç koltuğu yıkama
ev temizliği
inşaat sonrası temizlik
İstanbul Koltuk Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Koltuk Yıkama 612 30 30
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: yeşim sandıkçı
Adres: yenidoğan mah.çakmak sk.no:53-a bayrampaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6123030
Web Sitesi: www.istanbulkoltukyikama.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Koltuk Yıkama firma bilgileri. İstanbul Koltuk Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Koltuk Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Koltuk Yıkama 612 30 30 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.