İstanbul Kurumsal Gelişim

Şirket Hakkında
İstanbul Kurumsal Gelişim (İKG) olarak bizler, 11 yılı aşkın süredir eğitim ve danışmanlık sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarına Proje Yönetimi konularında hizmet vermekteyiz. Kurumumuz vizyonunu, teknik içerikli eğitim ve danışmanlık hizmetlerinde sürekli tercih edilen şirket olmak şeklinde belirlemiştir. Bu amacı gerçekleştirmek için teknik konularda uzmanlığımızı ve araştırmalarımızı her geçen gün daha da arttırmak ve elde ettiğimiz bilgi birikimini eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizle paylaşıma açmak gayretindeyiz.
Geçtiğimiz bu 11 yıllık sürede kurumumuz 1.000’den fazla firmanın 12.000’den fazla katılımcısına eğitim hizmeti vermiştir. Kurumumuz eğitim sektöründe çalışmalarına ilk olarak İTÜ Vakfı bünyesinde başlamış daha sonra 2003 yılı başında bağımsız bir şirket olarak sektörde yer almıştır.
İKG, Proje Yönetimi alanında dünyaca kabul gören Project Management Institute® (PMI®)ın Türkiyede akredite ederek, REP (Registered Education Provider) belgesini verdiği ilk kurumdur. Kasım 2005 itibariyle de GLOBAL REP ünvanına sahip olmuştur.
REP ünvanına hak kazanan kurumumuzun akreditasyon sürecinde tüm eğitim içerikleri, eğitim dökümanları, eğitmenlerin yetkinlikleri (Project Management Professional® - PMP®), referansları, hizmet kalitesi detaylı olarak incelenmiştir.
REP statüsünde olan kurumumuz, aynı zamanda Microsoftun Proje Yönetimi alanında Information Worker Productivity yetkinliğine de sahip Türkiyede ilk kurumdur. Informati
İstanbul Kurumsal Gelişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Kurumsal Gelişim
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Abdullah Güler
Adres: 42. Ada 7/1 Gardenya Plaza Kat:20 Da:120 Ataşehir - Kadıköy, 34758 ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4566050
Web Sitesi: www.projeyonetimi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Kurumsal Gelişim firma bilgileri. İstanbul Kurumsal Gelişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Kurumsal Gelişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Kurumsal Gelişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.