İstanbul Medikal

"Medikal Cihazlar"

Şirket Hakkında
1996 yılında kurulmuş olan firmamız Türkiyenin Medikal Cihaz piyasasındaki Lider firmalarından biridir. Şirketimiz ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ve profesyonel CRM(Customer Relationship Management ) sistemi gibi mükemmeliyetçi yaklaşımlarla ulusal ve uluslararası platformlarda sürekli gelişmeyi ve büyümeyi hedeflemektedir. Bunu kendi alanında profesyonel olan çalışma ekibiyle doğruluk, dürüstlük ve yenilik ilkelerini benimseyerek yerine getirmektedir. Hizmetimiz geniş yedek parça ve aksesuar stoklarımızla satış sonrası oluşabilecek olası problemleri hızlı çözmede deneyimli, hazır ve güçlü teknik hizmetler personelimizle devam etmektedir.Firmamız Yeni doğan yoğun bakım küvözleri , Radyant ısıtıcılar, Fototerapy cihazları , Non invaziv bilirubinmetre ve Transport vantilatör cihazlar ithal etmektedir.Ayrıca ameliyathane ve yoğun bakımlar için Hasta ısıtma sistemleri ve blanketlerin üretimine başlamıştır.
İstanbul  Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Medikal
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Aytek Altınbarın
Adres: Kuyubaşı Eğitim Mah.Şirin Yuva Sok. No:3 K:1 Kadıköy/İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3362764
Faks: (216) - 3362709
Web Sitesi: http:www.istanbulmedical.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Medikal firma bilgileri. İstanbul Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Medikal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.