İstanbul Merkez Özel Ambulans Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Merkez Ambulans Türkiye`nin ilk özel ambulans firmasıdır. Ambulans sektörünün öncü kuruluşu olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle , sağlığa ve insana hizmet bilinciyle yola çıkıp hizmet kalitesini her geçen gün arttıran ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Merkez Ambulans , 7 gün 24 saat halkımıza hizmet vermektedir. Karşılaştığımız çok sayıdaki acil durumlarda;uzman ekibimizle yaptığımız zamanında ve gerekli müdahalelerle sayısız hayat kurtarmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
İstanbul Merkez Özel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Merkez Özel Ambulans Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Ambulans / İlk Yardım
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
Yetkili Kişi: Vasfi SİVRİ
Adres: Etyemez Tekke Sokak No: 19/3 Kocamustafapaşa/İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3617096
Web Sitesi: www.merkezambulans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Merkez Özel firma bilgileri. İstanbul Merkez Özel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Merkez Özel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Merkez Özel Ambulans Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.