İstanbul Moda Kulubu-aydın Tanımak

Şirket Hakkında
Tekstil Konusunda 1995 yılından beri bir fiil, İplikten, Kumaş örme, Kot denim, Kanvas, gabardin, poplin, Saten kumaşlar dahil; Boyama, Apre ve terbiye işlemleri, Üretim planlama, kesim, baskı, nakış vs.., Dikim, İmalat ve ihracat tecrübesi olan Bir firmayız... Son yıllarda Aksesuar satışı ile de ilgleniyoruz, Penye imalatlarımız Arnavutköy/İstanbul, Dokuma imalatlarımız (Kot, Mont, Kapri, vs...) Giyimkent/İstanbul adreslerinde, Aksesuar ise Merter/İstanbul adresinde sürdürmekteyiz.
Uygun fiyata ihraç fazlası mal alıp Anadolu'ya ve kuzey afrika ülkelerine göndermekteyiz, -----Since 1995, an act to textile, yarn, fabric, knitting, jeans denim, canvas, gabardine, poplin, satin fabrics included; Painting, finishing and finishing operations, production planning, cutting, printing, embroidery, etc. .., Planting, Production and export One company that has experience in ... In recent years, with the sale of the ilgleniyoruz Accessories, Cotton productions Arnavutkoy / Istanbul, Weaving productions (Jeans, Jackets, Capri, etc ...) Giyimkent / Istanbul addresses, Accessories in the Merter / Istanbul address to continue.
Get the goods at a reasonable price in Anatolia and northern African countries will send more exports, ------
Ürün-Hizmetleri Hakkında
we have since 1995, textile raw materials, auxiliary materials, production, manufacture, export, accessories, knitted, woven, cotton, polyester, polyamide, acetate, leather, artificial leather, and similar materials,
produce products for garments and accessories,
textile machinery and consulting services,
distirbütörlük and market research,
product supply
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Moda Kulubu-aydın Tanımak
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
Yetkili Kişi: Aydin Tanımak
Adres: fatih cd. pelit sokak No: 14,Merter-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6155899
Web Sitesi: www.istanbulmodakulubu.com
Ürünleri
bayan külot, bayan bikini, bayan bato,
boxer erkek şort, 30/1 boxer şort 1, 85 TL/Adet 40/1 Boxer şort 2, 60 TL/Adet Boxer şort,
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Moda Kulubu-aydın firma bilgileri. İstanbul Moda Kulubu-aydın adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Moda Kulubu-aydın ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Moda Kulubu-aydın Tanımak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.