İstanbul Şantiye Şefi Merkezi

Şirket Hakkında
Günümüzde Kanunlara Göre Her Şantiyede Şantiye Şefi Bulunma Zorunluluğu Vardır. Belediyeler Şantiye Şefi Sözleşmesi Olmadan Ve Yapı Ruhsatına Şantiye Şefi İmza Atmadan İnşaat İzni Vermemektedir.
Özellikle Ufak Şantiyelere Daimi Bir Mühendisin Maliyet Yükü Ağır Gelmektedir. Ayrıca Sürekli Bir Şantiye Şefine İhtiyaç Duyurmamaktadır.
Biz Hızla İlerleyen İnşaat Sektöründe Müteahit Firmalara Uygun Fiyata İhtiyaç Düzeyinde Kaliteli Şantiye Şefliği Hizmeti Sunmaktayız.
Şantiye Şefliğine Ek Olarak Uzman Kadromuz İle Mimari, Statik, Yapı Denetim, Belediye İşlemleri gibi konularda Danışmanlıkta Yapmaktayız.
İstanbul Şantiye Şefi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Şantiye Şefi Merkezi
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Murat Zaloglu
Adres: Merkez: İçerenköy Mah. Değirmenyolu Cad. Kutay İş Merkezi B Blok K:1 Ataşehir / İstanbul şube1: Hep İstanbul Evleri H4 Blok No:53 Esenyurt/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 8070260
Web Sitesi: santiyesefimerkezi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Şantiye Şefi firma bilgileri. İstanbul Şantiye Şefi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Şantiye Şefi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Şantiye Şefi Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.