İstanbul Tarım Ürünleri Gıda San Tiç Ltd Şti

"çöğen suyu sektöründe öncü katkı maddelerinde partner"

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ 1994 YILINDA KURULDU.SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ VE LİDER KURULUŞUDUR.ÜRETİMİNİ YAPTIĞI ÜRÜNLER EN SON TEKNOLOJİYLE ÜRETİLMEKTE OLUP PİYASADAKİ EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ ÜRETİP EN YAYGIN DAĞITIM AĞINA SAHİP BİR KURULUŞTUR.TAHİN HELVASI, TURKISH LOKUM , REÇEL , MARSMELLOW, VE ŞEKERLEME SEKTÖRÜNÜN TEKNİK DESTEK VE HAMMADDE KONUSUNDA PARTNER OLAN BİR FİRMADIR.ÜRETİMİNİ YAPTIĞI ÇÖĞEN SUYUNUN ETKİN MADDESİ SAPONİN YÜZ BAKIM VE KOZMETİK ŞAMPUAN SEKTÖRÜNÜN DE TEDARİKÇİSİDİR.
İstanbul Tarım Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
istanlbul tarım ürünleri firması 20 seneden beri tahin helvası lokum reçel ve şekerleme konusunda sekterdeki en geniş ürün pürtföyü ile sektörün tedarikçisi ve teknik destek ile sektöründe lider kuruluştur.dünyada ilk defa çöğen suyu veya ekstratını üreten ve ilk ihracatını yapan öncü bir kuruluştur.firmamız bundan sonrada helal belgesine sahip gıda jelatini ne vede gum arabik satışınada başlamıştır.üretimini yaptığı çöğen bitkisini ar ge sinde geliştirerek saf saponin imalatına başlamaktadır.sektörün her türlü partner ve teknik destek firmasıdır.
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Tarım Ürünleri Gıda San Tiç Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hayvansal Ürünler
Yetkili Kişi: adnan tuncay
Adres: istoç 22 ada no 52 bağcılar istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6595333
Faks: (212) - 6595336
Web Sitesi: www.istanbultarim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Helva ,elegan Şekerleme ,marşmellow,reçel,lokum İmalatı Konusunda Hammadde Temin Ve Teknik Destek .2.ci El Makina Ve Komple Anahtar Teslimi Fabrika Kurulur
şekerleme sektörü için her türlü hammadde destek ve kurulum vede teknik destek üzerine yardımcı olunur.
İstanbul Tarım Ürünleri firma bilgileri. İstanbul Tarım Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Tarım Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Tarım Ürünleri Gıda San Tiç Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.