İstek Solar Isı San. Ve Tic. A.ş

Şirket Hakkında
GÜNEŞ FATURA GÖNDERMEZ

1997 Yılında Ankarada, düzlemsel kollektörlü güneş enerji sistemleri ile sıcak su elde etme üzerine faaliyet göstermeye başlayan İSTEK SOLAR ISI SAN. VE TİC. A.Ş. bugün gelişen teknolojiyi takip ederek antifriz gerektirmeyen vakum tüplü sistemler ile ev, otel, yurt, iş yeri ve fabrikaların sıcak su ihtiyacının karşılanmasında, bina ısıtılmasında, havuz ısıtmada, sera ısıtılmasında, besin kurutmada vb. işletmelere özel çözümler sunmaktadır. Özellikle sıcak su buharı kullanılan üretim yerlerinde, ihtiyaç duyulan kapasite doğrultusunda ön ısıtma yapılarak büyük oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Son yıllarda doğal gaza yapılan sürekli zamlar toplumu tasarrufa yönlendirmiş ve bu nedenle güneş enerjisi ile ev ısıtma düşüncesi oluşmuştur. Kurulduğu yıldan itibaren kazan ve kombi destekli sistemleri de yapan İSTEK SOLAR ISI SAN. VE TİC. A.Ş. geliştirdiği yeni teknoloji sayesinde maliyetleri daha da düşürerek verimliliği arttırmıştır. İhtiyaca yönelik doğru tespitler mühendis kadrosu ile oluşturulup yıllık sıcak suda asgari %70, bina ısıtılmasında %35 ~ %50 arası tasarruf sağlanmıştır.

Gelişen teknolojiyi sürekli takip eden İSTEK SOLAR ISI SAN. VE TİC. A.Ş. 2008 yılında yenilenebilir enerji kaynakları konusunda yaptığı çalışmalar neticesinde fotovoltaik pillerle güneş enerjisinden elektrik elde etme ve bunu aydınlatma ile birlikte, ihtiyaca uygun yerlerde kullanımı için yol gösterici bir rol üstlenmiştir.

Bu sebeple öncelikli olarak Dünya Sağlık Örgü
İstek Solar Isı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstek Solar Isı San. Ve Tic. A.ş
Sektörü: Enerji » Güneş Enerjisi
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: Bülent Durdu
Adres: Uğur Mumcu Mahallesi Rajiv Gandhi Caddesi No : 50 Batıkent - ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2512000
Web Sitesi: www.istekgunkol.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstek Solar Isı firma bilgileri. İstek Solar Isı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstek Solar Isı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstek Solar Isı San. Ve Tic. A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.