İstinye Motorlu Araçlar Turizm Akaryakıt İnş Gıda San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
İstinye Motorlu Araçlar, İstanbul ili istinye mah.dere sokak no 13 istinye adresinde bulunmaktadır. Firma Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi METEHAN dir.
İstinye Motorlu Araçlar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ŞİRKETİMİZ İSTİNYEDE ÖZEL SERVİS OLARAK FAALİYET GÖSTERMEKTE,AYRICA LADA OTOMOBİLLERİNİN YETKİLİ SATICILIĞINI YAPMAKTADIR.OTOMOTİV BAKIM VE YAĞ DEĞİŞİMİ KONUSUNDA HİZMET VERMEKTEDİR,LUKOİL MADENİ YAĞLARININ YETKİLİ SATICISIDIR,
İletişim Bilgileri
Firma: İstinye Motorlu Araçlar Turizm Akaryakıt İnş Gıda San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: METEHAN
Adres: istinye mah.dere sokak no 13 istinye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2295497
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstinye Motorlu Araçlar firma bilgileri. İstinye Motorlu Araçlar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstinye Motorlu Araçlar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstinye Motorlu Araçlar Turizm Akaryakıt İnş Gıda San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.