İtalyan Kahvesi Ltd.şti

"En kaliteli kahveyi getirdik, şube açılışını yapın piyasanın en iyisi olun.."

Şirket Hakkında


Ülkemizde gittikçe daha da artan bir kahve talep pazarı olduğunun farkındayız.

İnsanlarımız artık keyifli mekanlarda, boş vakitlerini geçirmek ya da çeşitli görüşmeleri yapmak üzere bir araya gelmeyi tercih ediyorlar.

Bu güzel mekanlara kahvelerin de en iyisini, en lezzetlisini, Türk damak tadına en uygun olanını ulaştırmak gibi bir fikirden yola çıkarak, ülkemizi İtalyan Kahvesinin çeşitleri ve lezzetleriyle buluşturmaya karar verdik. İyi kalite ve uygun fiyat beklentilerini dikkate alarak yola çıkmış bulunuyoruz. Mevcut tüketicinin beklentilerini karşılamak ve yeni tüketicilere ulaşmak için çalışıyoruz.
İtalyan Kahvesi Ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında

Firmamız kuruluş aşamasında yaptığı uzun süreli araştırmalar sonunda, İtalya'nın Milano şehrinde bulunan ve küçük bir aile şirketi olarak kurulan ve yönetilen "Caffe Pitti "marka Çekirdek Kahveleri ve çabuk hazırlanan Kahve ürünlerini Türkiye' ye getirmeye ve tüm Türkiye' nin damak zevkine sunmaya karar vermiştir.

Firmamız kuruluş aşamasında, uzun süreli yapılan ARGE çalışmalarından sonra elde edilen sonuçlar itibari ile, Türkiye İtalyan Kahvesi tüketimi konusunda, Avrupa Ülkeri ve Amerika' ya oranla çok geride bulunmaktadır. Buna göre bizim düşüncemiz, kaliteli ve gerçek İtalyan Kahvesinin ülkemiz pazarında henüz yeteri kadar tanınmadığı ve tüketiciye tam olarak ulaşmadığıdır.

Henüz Türkiye bu diğer ülkelere oranla kişi başı kahve tüketiminde oldukça geride olduğundan, pazara yeni yeni girmekte olana değişik Kahve tatlarıyla tanışmış olan tüketici, gerçek İtalyan Kahvesinin ne olduğunu tam olarak bilmemektedir. İşte bu düşünceden hareketle firmamız, yukarıda da belirttiğimiz gibi, "Caffe Pitti" nin Türkiye Distrübütörlüğünü almış ve tüm Türkiye'ye gerçek İtalyan Kahvesinin tadını tanıtmaya karar vermiştir.

Firmamızdan, hazır kurulu olan Cafelerinize Çekirdek Kahve siparişi yapabileceğiniz gibi, firmamız ayrıca " Francheiss " sistemiyle de tüm Türkiye' de şubeler açmayı hedeflemektedir. Francheiss olarak vereceğimiz hizmette, size anahtar teslimi " Caffe Pitti " leri sunarken, devamında sürekli hizmet ve kalite kontrolü ile çalışma arkadaşlarımıza destek olunacaktır.

Bu hizmetler arasında, sizler için yetiştireceğimiz "Baristalar " da kaliteli kahvenin son aşamasında, tüketiciye en güzel damak tadını vermiş olacaktır. Tüm Francheiss bayilerimizde çalışacak olan " Barista" lar, şirketimiz bünyesinde, İtalya'dan gelen uzman Baristalar tarafından eğitilecek ve gerçek bir kahvenin sunumunu tam anlamıyla öğrenmiş olacak bu takım arkadaşlarımız sayesinde, işletmeci
İletişim Bilgileri
Firma: İtalyan Kahvesi Ltd.şti
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: MİNE NAZARİ
Adres: KADIKÖY/iSTANBUL WEB SAYFASI: www.yagmurdanismanlik.com Kadıköy Söğütlüçeşme cad. Elmalı Çeşme Sk. No: 53 İstanbul Tlf : 0532 603 61 27 Tlf : 0216 345 64 69 Fax : 026 622 01 11
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3456469
Faks: (216) - 6220111
Web Sitesi: www.italyankahvesi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Ülkemizde gittikçe daha da artan bir kahve talep pazarı olduğunun farkındayız. İnsanlarımız artık keyifli mekanlarda, boş vakitlerini geçirmek ya ...
İlan Talep ve Teklifleri
Tüm Kredi Kartı Borçlarınızı Ödüyoruz!
DİKKAT..DİKKAT...DİKKAT... - Tüm Kredi Kartı Borçlarınızı Ödüyoruz! Borçlarınızı İsterseniz 12 Eşit Taksite Böldürüyoruz! İsterseniz 1 Ay Ötel...
Kredi Kartı Borçlarınızdan Kurtarıyoruz!!
Kart Borcunuzdan Kurtulun...NASIL MI??? Borç Kapatarak. EN DÜŞÜK VADE FARKI İLE Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatıyoruz 12 eşit takside böl...
İtalyan Kahvesi Ltd.şti firma bilgileri. İtalyan Kahvesi Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İtalyan Kahvesi Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İtalyan Kahvesi Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.