Itı Gruas Makine Ltd.şti.

Şirket Hakkında
İti Gruas Ltd. Şti. 2008 yılında Irmaos Tavares Fabrico De Gruas Lda., ile yaptığı anlaşma çerçevesinde İnşaat Sektörünün ihtiyaç duyduğu kule vinçlerin üretimine ve tüm dünyaya satışına başlamıştır. Irmaos Tavaresin 1926 yılından bu güne kadar olan geniş tecrübesi ile ITI GRUAS’ın başarılı satış ve satış sonrası hizmetleri ile siz değerli müşterilerimize teknolojik ve rekabetçi çözümler sunuyoruz.

Ürün paletimiz; self erection vinçler, hidrolik vinçler, 2 ila 12 ton maksimum kapasiteli kule vinçlerden oluşmaktadır. Tüm vinçlerimizin en verimli ve en güvenilir ekipmanlarla donatılmış olup her ürünümüz 1 YIL fabrika garantisi altındadır.

Ürünlerimiz Avrupa normlarını karşılamakta olup Avrupa’da 1000’in üzerinde referansa sahiptir.

Türkiye ve Portekiz merkezli olarak organize edilmiş servis ekiplerimizle dünyanın her noktasında siz değerli iş ortaklarımızın orijinal yedek parça ve teknik servis ihtiyaçlarınızı kesin ve hızlı çözümler sunmaktayız.


Itı Gruas Makine
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Itı Gruas Makine Ltd.şti.
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: Mehmet İlker ŞAHİN
Adres: IVOGSAN 675.SK. NO:53 OSTIM ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3947547
Web Sitesi: www.groupiti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Itı Gruas Makine firma bilgileri. Itı Gruas Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Itı Gruas Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Itı Gruas Makine Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.