İvicar Otomotiv

Şirket Hakkında
Uzun yıllar Kimya sektöründeki ithalat ve yurt içi satış tecrübemizle Otomotiv Temizlik ve Bakım Kimyasal ürünlerini ‘Müşteri Memnuniyeti' felsefesini benimseyerek, kaliteli, güvenilir, zamanında ve rekabetçi fiyatları ile sunan, yerli ve yabancı ürün tedariği sağlayan, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden ve güvenilir eğitimli personeli ile ülke ekonomisine katkıda bulunan ve alanında örnek bir kuruluş olma yolunda ilerleyen IVICAR; Siz değerli müşterilerinin güveni ve katkılarıyla emin adımlarla her geçen gün daha da büyümektedir.
Kimya sektöründe hizmet sunduğunun bilincinde olan firmamız ürünler ile de insan sağlığına ve çevreye duyarlı hareket etmektedir.
Bize bu çalışma azmini ve duyarlılığını veren siz değerli müşteri ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.
İvicar Otomotiv
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İvicar Otomotiv
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar
Yetkili Kişi: Serhat Kalçin
Adres: İhsaniye Mahallesi, Turan Sokak, No:27/2 Nilüfer
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2474047
Web Sitesi: www.ivi724.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İvicar Otomotiv firma bilgileri. İvicar Otomotiv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İvicar Otomotiv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İvicar Otomotiv firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.