İzaş Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Hizmetleri Aş.

Şirket Hakkında
İZAŞ EMLAK GAYRİMENKUL YATIRIM & DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

İSTANBULDA GAYRİMENKUL PİYASASINI GÜNCEL OLARAK TAKİP ETMEKTE , CAZİP TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEKTE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VERMEKTEDİR.
GAYRİMENKUL PAZARLAMASI ALANINDA TECRÜBELİ PROFESYONEL KADROMUZ SİZ DEĞERLİ YATIRIMCILARA HİZMET VERMEYİ GÖREV EDİNMİŞTİR.
VAROLAN GAYRİMENKUL PORTFÖYÜNÜN MÜŞTERİYE SUNULMASININ YANINDA , MÜŞTERİ İHTİYAÇLARINI BELİRLEMEK VE DEĞİŞEN İHTİYAÇLARA GÖRE ÇÖZÜMLER BULMAK DA ÖNCELİKLİ MİSYONUMUZDUR.
GAYRİMENKUL PİYASASININ TECRÜBELİ ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLARAK İŞ VE PİYASA TECRÜBEMİZDEN YARARLANMANIZ SİZE ZAMANDAN TASARRUF İLE KALİTELİ VE ETKİN DANIŞMANLIK HİZMETİ SUNAR...
İZAŞ EMLAK’LA BUNDAN SONRA HER GÜN 24 SAAT İLETİŞİM SAĞLAYA BİLİRSİNİZ DANIŞMANLARIMIZ SİZE İSTEDİĞİNİZ SAAT’TE BİLGİ SUNMAYA DEVAM EDİYOR

İzaş Emlak Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzaş Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Hizmetleri Aş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Kenan YILMAZ
Adres: ESKİ ÇINAR SOK.NO 13 ÜSKÜDAR BEYLERBEYİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3189403
Web Sitesi: www.izas_emlak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzaş Emlak Gayrimenkul firma bilgileri. İzaş Emlak Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzaş Emlak Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzaş Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Hizmetleri Aş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.