İzaş Yapı İnşaat San.ve Tic.aş.

Şirket Hakkında
İZAŞ YAPI İNŞAAT. SAN. VE. TİC.AŞ.1989 yılında Kenan YILMAZ tarafından İstanbul’da kuruldu. Her türlü inşaat ve proje alanında faaliyet gösteren şirketimiz, 2000 li yıllarda İzaş Emlak satış ofisleri ile gücüne güç katarak daha da büyük projelere imza atmaya başladı. İstanbulun çeşitli yerlerinde 50 adet lüks konut ve işyeri yapımını tamamlamış olan İzaş Yapı, teknolojiyi çok yakından takip edip, uygulamaktadır. Ayrıca, kaliteli üretim ve markanın yanı sıra, reklam ve pazarlamanın da büyük önem taşıdığı şu günlerde ürün ve hizmetlerimizi en iyi şekilde tanıtmak ve pazarlamak gelişmemize büyük katkı sağlamaktadır.
Vizyonumuz; Bilineni, keşif edileni ve deneyimleri en iyi şekilde kullanmak ve geliştirmek, zamanı en iyi ve en kalitelisini üretmek için harcamak, üretim ve hizmetlerimizle daima zirvedekilerle yarışmak, dürüst ve güvenilir olup sağlam yapılar yapmaktır.
Misyonumuz; Yıkıcı olmak değil yapıcı olmaktır. Dünyada dev şirketlerin birleştiği bir dönemde, başarının ve büyüyebilmenin yolu sermaye, bilgi ve becerilerimizi bir araya getirebilmekten geçer.
Saygılarımızla İZAŞ YAPI
İzaş Yapı İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzaş Yapı İnşaat San.ve Tic.aş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Kenan YILMAZ
Adres: ESKİ ÇINAR SOK. NO 13 ÜSKÜDAR BEYLERBEYİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3189403
Web Sitesi: www.izas_emlak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzaş Yapı İnşaat firma bilgileri. İzaş Yapı İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzaş Yapı İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzaş Yapı İnşaat San.ve Tic.aş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.