İzmaksan

Şirket Hakkında
İzmaksan, İstanbul ili yayla mah g21 sokak şişli adresinde bulunmaktadır. Firma Enerji » Dinamik UPS sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ahmet can dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KEPENK GÜÇ KAYNAĞI İMALATIMIZ OLAN KEPENKLER İÇİN ÖZEL GÜÇ KAYNAĞI ,2 ÇIKIŞLI VE 4 ÇIKIŞLI OLARAK STANDART İMALAT EDİLMEKTEDİR,İNWERTER TEKNOLOJİSİYLE İMAL EDİLMEKTEDİR,KUSURSUZ ÇALIŞMASIYLA KISA ZAMANDA PİYASADA YERİNİ ALMIŞTIR İZMAKSAN AİLESİ OLARAK DAİMA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN İMALAT YAPAN FİRMAMIZ,SEÇKİN KEPENK İMALATI YAPAN VE ALEMİNYUM TOPTANCILARINA BAYİLİK VERİLİCEKTİR AHMET CAN 0212 297 65 20
İletişim Bilgileri
Firma: İzmaksan
Sektörü: Enerji » Dinamik UPS
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: ahmet can
Adres: yayla mah g21 sokak şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2976520
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.izmaksankaynak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmaksan firma bilgileri. İzmaksan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmaksan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmaksan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.