İzmir City Vision

Şirket Hakkında
Değerli Yönetici,
Tüm gelişmiş ülkelerde turizm ve gezi olayı günümüzde artık bir gereksinim haline gelmiştir.
Son yıllarda büyük çapta faaliyet gösteren sanayi ve ticari kuruluşlar bu konunun bilincine varmışlar ve kuruluşlarına artı değer kazandıran personelini, satış temsilcilerini, müşterileri olan bayilerini kendilerine içinde bulundukları yoğun tempolu çalışma düzeninin yarattığı stres olgusunu bir nebze azaltmak amacıyla seyahat programları ile ödüllendirme yolu tercih etmeye ağırlık vermektedirler.
Kuruluşunuzun bu yönde bir tercihi için sizlere sayısız teklifler sunulabilinir, fakat bu tür bir organizasyon için güvenli, dürüst ve ciddi bir acente seçmek sizleri bu seyahat sırasında beklenmeyen sıkıntı ve kötü sürprizlerden kurtaracaktır.

Sizlere yurtiçi ve yurtdışı gezi, toplantı, okul gezileri, havaalanı servisi, feribot biletleri, vize takibi, promosyon yurt içi yurt dışı uçak biletleri, gemi turları, umre gezisi, gibi hizmetlerimiz konusunda size yardımcı olmaya talibiz.
Yurtdışı turlarımız için buna ilaveten ayrıca uçak şirketleri ve otellerle olan ilişkilerimiz ve de en önemlisi vize işlemleri açısından turlara katılmak için mümkün olduğu kadar erken başvuruda bulunmak sizlere daha kolay ve kaliteli hizmet sunabilmemiz açısından çok özel bir önem taşımaktadır.
Saygılarımızla,
İzmir City Vision
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir City Vision
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Gezi
Yetkili Kişi: Cenk Uysal
Adres: Şair Eşref Bulvarı No:57 D.2 Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2791779
Web Sitesi: 35220
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir City Vision firma bilgileri. İzmir City Vision adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir City Vision ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir City Vision firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.