İzmir Dedektiflik Ltd Şti

Şirket Hakkında

Ülkemizde özel dedektiflik mesleği 1990 lı yıllarda başlamasına rağmen çok hızlı ilerleyerek 2000 li yıllarda sektör haline gelmiştir. İZMİR DEDEKTİFLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. de bu sektörün içinde yerini üst sıralarda almıştır.
İzmir Dedektiflik Hizmetleri Ltd. Şti. Bilal Kartal'ın Öncülüğünde 1995 yıkında kurulan Dedektiflik ve Özel Araştırma Bürosudur. Görevimizi konularında deneyimli istihbarat ve güvenlik güçlerinden emekli uzman kadromuz ile yüksek gizlilik içerisinde yerine getiriyoruz. Türkiye' nin tüm il ilçe ve beldelerinde siz değerli müşterilerine 7 gün 24 saat aralıksız, kusursuz ve güvenli hizmet vermekteyiz.
İzmir Dedektiflik Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Dedektiflik Ltd Şti
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: BİLAL KARTAL
Adres: İNÖNÜ CAD. NO.201 K.1 D.3 HATAY/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2281011
Web Sitesi: www.dedektiflik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Dedektiflik Ltd firma bilgileri. İzmir Dedektiflik Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Dedektiflik Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Dedektiflik Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.