İzmir Hurda Merkezi

Şirket Hakkında
İZMİR HURDA MERKEZİ Tekrar geri dönüşümlü hurda, birinci ve ikinci el ürünler İnşaat yıkım hurdası Fabrika Üretim Sonrası Çıkan Kullanılmayan Hurdalar konusunda faaliyet göstermektedir.
İşletmemiz tüm yükleme, boşaltma, tasnif etme, presleme, stoklama ve sevk etme işlemlerini kendi bünyesinde yetişmiş deneyimli elemanları tarafından yapmaktadır.
Ayrıca firmamız fabrikaların söküm, bozum, tadilat ve revizyon işlemlerini yapmaktadır. Nitelikli personel istihdamı ile, yüksek kalite, performans, çevresel hassasiyet ve estetikden ödün vermeden çözümler sunmak başlıca amacımızdır.
İzmir Hurda Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Hurda Merkezi
Sektörü: Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: Nuri Çakır
Adres: Kemalpaşa Mah. 7105 Sk. No:10 Çanakkale Cad. pınarbaşı İzmir,
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 3169091
Web Sitesi: http://www.izmirhurdamerkezi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Hurda Merkezi firma bilgileri. İzmir Hurda Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Hurda Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Hurda Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.