İzmir Kaya Temizlik Şirketi

Şirket Hakkında
1996 dan bu yana güngeçtikçe artan tecrübemiz ve kalifiye personelimiz ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti, en uygun koşullarda ve olabilecek en hızlı uygulama olanakları ile hizmet vermeye gayret ediyoruz.
Bilimsel olarakta kanıtlanmış olan ofis düzeni ve temizliğinin, iş verimine katkısı tartışılmaz bir gerçek halini aldığı bu günlerde firmamızın sunmuş olduğu hizmetleri tanıtıcı nitelikteki bu site yardımıyla size ulaşmayı hedefliyoruz.
Firmamızın çalışma prensibini oluşturan en yüksek müşteri memnuniyeti hedefine, sizinde değerli görüşlerinizle katkıda bulunmanızı bekliyor, daha temiz ve daha verimli çalışma ortamını size sunmayı hedefliyoruz.

http://www.izmirtemizlikfirmalari.org
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Kaya Temizlik Şirketi
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Cenap Kaya
Adres: 592 Sokak no:25 K.1 D.1 Osmangazi/BORNOVA
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3735828
Web Sitesi: http://www.izmirtemizlikfirmalari.org/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Kaya Temizlik firma bilgileri. İzmir Kaya Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Kaya Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Kaya Temizlik Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.