İzmir Lazer Epilasyon Medislim

"Acısız Lazer Epilasyon"

Şirket Hakkında
İzmir Alsancakta hizmet veren Özel Medislim&Mediderm Polikliniğinde tek amacımız tüm üyelerimizin sağlıklı koşullarda ve en hızlı sonucu almasıdır. Polikliniğimizde Dermatoloji Uzmanı ve tüm Doktorlarımız tam gün çalışırlar. Lazer Epilasyon son derece ciddiye alınması gereken tecrübe gerektiren tıbbi bir uygulamadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İzmir Alsancakta hizmet veren Özel MediDerm Polikliniğinde tek amacımız tüm üyelerimizin sağlıklı koşullarda ve en hızlı sonucu almasıdır. Polikliniğimizde Dermatoloji Uzmanı ve tüm Doktorlarımız tam gün çalışırlar. Lazer Epilasyon son derece ciddiye alınması gereken tecrübe gerektiren tıbbi bir uygulamadır
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Lazer Epilasyon Medislim
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Ayça Rengin
Adres: Dominik Caddesi No:5 Kat :1 Daire:1 Alsancak İş Bankası Karşısı Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4642201
Web Sitesi: http://www.izmirlazerleepilasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Lazer Epilasyon firma bilgileri. İzmir Lazer Epilasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Lazer Epilasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Lazer Epilasyon Medislim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.