İzmir Novar Poliklinik Lazer Epilasyon

Şirket Hakkında
2004’ten Beri Hizmette
Özel Novar Poliklinikleri 2004 yılından beri İzmirlilere sağlık hizmeti vermektedir. Kurulduğu ilk günden itibaren sürekli olarak gelişmeye odaklanarak kısa süre içerisinde farklı şubeler açmıştır. Şube ağının her geçen gün genişlemesiyle birlikte Novar Polikliniklerinde tedavi olan insan sayısı sürekli olarak artmaktadır. Kurulduğu günden beri 120.000’in üzerinde İzmirli Novar Polikliniklerini tercih etmiştir. Son yıllarda Novar Polikliniklerine Ege bölgesinin çeşitli şehirlerinden kişiler de başvurmaktadır.
Poliklinik Şubeleri
Novar Polikliniklerinin şu anda Bayraklı, Alsancak, Karşıyaka, Atakent ve Balçova’da şubeleri vardır. Şubelerin konumu merkezi olduğu için ulaşımı oldukça kolaydır. Şubelere metro, otobüs, vapur ve İzban gibi toplu taşıma araçları kullanarak kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir. Kişisel araçlarla ulaşım sağlanması da oldukça kolaydır.
Hangi Hizmetler Verilmektedir?
Novar Polikliniklerinde her biri alanında uzman hekimlerin denetiminde çok sayıda sağlık hizmeti verilmektedir. Poliklinik bünyesindeki en yaygın hizmetler şunlardır:
• Lazer epilasyon ve iğneli epilasyon
• Dövme silme
• Zayıflama ve kilo alma
• Cilt germe ve cilt bakımı
• Çatlak tedavisi ve selülit tedavisi
• Dudak dolgusu
• Saç ve sakal ekimi
• Leke ve akne tedavisi

Bütün bu tedavilerin yanında cilt tedavilerinin pek çoğu Novar Polikliniklerinde yapılmaktadır. Tedavilerle ilgili detaylı ve geniş bilgiye Novar Poliklinik internet sitesinden ulaşmak mümkündür.
Çalışma Saatleri
Novar Poliklinikleri hafta içi her gün ve Cumartesi günü 09.00-19.30 arasında İzmirlilerin hizmetindedir. Novar Poliklinik şubelerine gitmeden önce randevu alınması tavsiye edilmektedir.
Randevu Nasıl Alınır?
Novar Polikliniklerinden randevu almak oldukça kolaydır. İnternet sitesinde yer alan “Randevu Oluşturun” bölümü üzerinden randevu alınabilmektedir. Ayrıca destek telefonunu arayarak randevu almak mümkündür.
İzmir Novar Poliklinik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Novar Poliklinik Lazer Epilasyon
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: İlayda
Adres: Adalet, Haydar Aliyev Cd. No : 61, 35580 Bayraklı/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 1788080
Web Sitesi: https://www.novarpoliklinik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Novar Poliklinik firma bilgileri. İzmir Novar Poliklinik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Novar Poliklinik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Novar Poliklinik Lazer Epilasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-12-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.