İzmir Şirinoğlu Factoring

Şirket Hakkında
Şirinoğlu Şirketler Grubu`nun üyesi Şirinoğlu Factoring, 1993 yılından bu yana factoring sektöründe faaliyet göstermektedir. Yıllardır müşterilerimize sunduğumuz sorunsuz ve güvenli nakit akışı hizmetinin sonucu oluşan kalıcı işbirliği ve karşılıklı güven, Şirinoğlu Factoring`i Türkiyenin önde gelen finans kuruluşlarından biri haline getirmiştir.
İZMİR ŞİRİNOĞLU FACTORING
Finansman konusunda bir banka gibi çalışan, Türkiye`nin çeşitli yerlerinde 19 şubesi ve 200 çalışanı ile 21. 360 müşteriye hizmet veren Şirinoğlu, ülkenin en büyük factoring kuruluşları arasında yer almaktadır.
Şirinoğlu Factoring müşterileri, alıcılarıyla Şirinoğlu Factoring güvencesinde çalışır, zaman ve para kaybına uğramaksızın düzenli nakit akışına kavuşur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Şirinoğlu Factoring
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: AHMET DENİZ
Adres: YEŞİLLİK CAD.NO:391 K:3 KARABAĞLAR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2651795
Web Sitesi: www.sirinoglufactoring.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Şirinoğlu Factoring firma bilgileri. İzmir Şirinoğlu Factoring adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Şirinoğlu Factoring ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Şirinoğlu Factoring firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.