İzolist Dezenfekte İzolasyon Ltd. Şti.

"temiz su depoları ve dezenfekte"

Şirket Hakkında
İzolist Dezenfekte İzolasyon, İstanbul ili ÇIRÇIR MH. ULUDAĞ CD. NO:45-1 34070 EYÜP İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ismail zilcioğlu dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında

İZOLİST
DEZENFEKTE & İZOLASYON

2004 yılında faaliyetine başlayan İZOLİST, 2009 yılına kadar İstanbul ve Marmara Bölgesi genelinde “Su Deposu İzolasyonu” ve “Su Deposu Dezenfektesi” alanlarında hedeflerini azimle ve istikrarla gerçekleştirmiş, halkımızın güveni ve bünyesinde ki personelinin uzmanlığı ile kısa sürede sektörün önde gelen kuruluşları arasında yerini almıştır.
2015 yılına kadar Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yeni bayilik ve şubeler oluşturarak yurt geneline hizmetlerini ulaştırmayı hedefleyen İZOLİST, bu amaçla bünyesinde AR-GE departmanı kurmuş ve bu departman sayesinde teknolojiyi yakından takip ederek hizmetlerini bu doğrultuda son teknolojik alet ve ekipmanlarla sunmaktadır.

Unutmayın! Sağlıklı ortamlarınız için yanınızda daima İZOLİST var…

Bizi aramadan karar vermeyin.

İZOLİST olarak biz, sağlık ve teknik analizleri seçkin kurum ve kuruluşlarca gerçekleştirilmiş, tüm belgeleri mevcut ürünlerle ve 10 YIL garantili olarak su depolarınıza izolasyon uygulama hizmetini vermekteyiz.

Su deponuza yalıtım yaptırırken mutlaka Sağlık Belgelerini isteyiniz.


www.izolist.com 0212 627 01 77





İletişim Bilgileri
Firma: İzolist Dezenfekte İzolasyon Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: ismail zilcioğlu
Adres: ÇIRÇIR MH. ULUDAĞ CD. NO:45-1 34070 EYÜP İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6270177
Faks: (212) - 6270177
Web Sitesi: www.sudeposuyalitim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzolist Dezenfekte İzolasyon firma bilgileri. İzolist Dezenfekte İzolasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzolist Dezenfekte İzolasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzolist Dezenfekte İzolasyon Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.