İzopoly İzolasyon İnş.taat.tur.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Su, ısı ve ses yalıtımı malzeme ve uygulamaları konusunda faaliyet gösteren, kaliteyi kendisine ilke edinmiş ve her aşamada daha ilerisine amaçlayan bir firmadır.
Firmamız, İlk kuruluş aşamasından itibaren izolasyon alanında çağdaş teknolojinin olanaklarını; ülkemiz koşularında uyarlama, her malzemeyi kendi özelliklerine uygun ve doğru yerde kulanarak olağan dışı çözümler geliştirme ve uygulama alanında çalışmayı temel ilkesi olarak benimsemiştir.
Firmamızın kısa ve uzun dönem başarısı; yapılan her iş, sorgulayıcı bir kalite yaklaşımı ile irdelenerek yapılan her işin ilk seferde her zaman ve her seferde doğru olarak yapılmasını sağlamak ile doğrudan orantılıdır. Uygulamanın, her aşamasında amaç; hataları düzeltmek değil, hata yapılmasını önleyerek sistem araç ve gereç, yöntem, bilgi, beceri ve sorumluluk ile çalışmaktır.
Firmamız, bünyesindeki uygulama elamanları, konusunda yetişkin iş deneyimi olan kişilerdir.
İzopoly İzolasyon İnş.taat.tur.san.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzopoly İzolasyon İnş.taat.tur.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Hüseyin GÜL
Adres: PERPA TİCARET MERKEZİ B BLOK KAT:12 NO:2160 OKMEYDANI-ŞİŞLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3205028
Web Sitesi: www.izopoly.com.tr
Ürünleri
SON TEKNOLOJİ SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ Polyurea, A bileşeni izosiyanatlardan ve B bileşeni amin ve polyetheraminlerden oluşan iki ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzopoly İzolasyon İnş.taat.tur.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. İzopoly İzolasyon İnş.taat.tur.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzopoly İzolasyon İnş.taat.tur.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzopoly İzolasyon İnş.taat.tur.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.