Jehat Nakliyat

Şirket Hakkında
Jehat Diyarbakır evden eve nakliyat firmamız yirmi yıldan fazla süredir gerek Diyarbakır’da gerek diğer çevre illerde evini taşımak isteyen halkımıza profesyonel ekip ve ekipmanları ile kusursuz bir şekilde evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Güvenlikten ödün vermemek adına yapmış olacağımız tüm Diyarbakır evden eve taşımacılık işleri sürece başlanmadan önce özel nakliyat sigortası kapsamında güvence altına alındıktan sonra çalışmalarımıza başlıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Jehat Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: Bedih Alacak
Adres: Selahattin Eyüb Mah. Turgut Özal Bulvarı, Barış 97 Apt. No: 32/b Diyarbakır
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 2041238
Web Sitesi: https://www.jehatnakliyat.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Jehat Nakliyat firma bilgileri. Jehat Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Jehat Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Jehat Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.