Jfree Tekstil

Şirket Hakkında
2001 yılında kurulan Hakan Tekstil, müşteri memnuniyetini ön planda tutan pazarlama anlayışı, güvenilirliği ve dürüstlüğüyle kısa sürede sektörde adını duyurmuştur.


Kaliteli üretim ve zamanında teslimat ilkesiyle üretim yapan Hakan Tekstil, bugün bir adım daha öne çıkarak kendi koleksiyonlarını üreten bir üretim markası haline gelmiştir.


2014 yılında müşterilerine daha hızlı hizmet verebilmek için hazır giyim ve konfeksiyon üretiminde Türkiyenin önde gelen şirketlerinden olan Lydia Tekstil ve Alsa Tekstil ile üretim ortaklığına girmiştir.


Hakan Tekstil; her geçen gün çetinleşen rekabet koşullarına uyum sağlayabilmek, hızla daralan pazarlarda kalıcı yer edinebilmek ve gelecekte de var olabilmek adına; müşteri odaklı üretim ve pazarlama anlayışını benimsemiştir.Bu amaçla; dinamik ve esnek yapısı, yetkin kadrosunun yanı sıra sürekli yenilenen teknolojisi ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Müşterilerinin memnuniyetini esas alan Hakan Tekstil, bu temele oturttuğu ilkeleri ve çalışma prensipleriyle sürekli yatırım yapmakta, gelişen iş koşulları doğrultusunda müşterilerinin tüm gereksinimlerini karşılamaktadır.
Jfree Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Jfree Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Recep İŞLER
Adres: M. Nezih Özmen Mah. Çınar sokak efendioğlu iş merkezi No:22 Kat:4
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5567222
Web Sitesi: www.jfree.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Jfree Tekstil firma bilgileri. Jfree Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Jfree Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Jfree Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.