Junior Organizasyon

Şirket Hakkında
Ulusal ve uluslararası yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti, ucuz uçak bileti, THY-Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Pegasus, Sunexpress, Borajet, Air France, KLM, Lufthansa, Air China, Alitalia, Malev, Tarom Air, Emirates, Malezya Havayolları, Qatar Havayolları, Suudi Arabistan Havayolları. Asya, Avrupa, Ortadoğu, Amerika, Uzak Doğu ve tüm dünya ülkeleri uçuşları; promosyonlu güncel en uygun fiyatlı uçak biletleri ve uçuşları sitemizden iframe olarak temin edilir
Rusya, Kazakistan, Ukrayna, İngiltere, Fransa, Almanya, İsviçre, Hollanda Charter seferleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon talepleriniz için 0 242 244 94 53 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz

Yurtdışı Ucuz Uçak Bileti
Junior.com.tr ve sttistanbul.com üzerinden satılan yurtdışı ucuz biletler biletall.com tarafından I-frame olarak sizlere ulaştırılmaktadır. 1995 yılında kurulan Junior.com.tr ve 30.12.2009 yılında kurulan stt İstanbul travel - Antalya muratpaşa şubesine ( sttistanbul.com ) aittir. Kurumumuz A grubu TURSAB üyesi olan, bünyesindeki hizmetleri teknolojik alt yapılarla destekleyen bir turizm şirketidir.
Junior.com.tr ve sttistanbul.com ; yurtiçi ve yurtdışı ucuz uçak bileti sağlamak üzere THY, OnurAir, AnadoluJET, BoraJET, AtlasJET, Sky Airlines, SunExpress, British Airways, Airfrance, Lufthansa, Alitalia, Emirates, Austrian, KLM, Royal Jordanian başta olmak üzere tüm dünyadaki havayolu şirketleri ile anlaşmalıdır ve bu hava yolları adına ucuz uçak bileti satmaktadır.
Yurtiçi Ucuz Uçak Bileti
Junior.com.tr ve sttistanbul.com ayrıca yurtiçi ucuz uçak bileti sağlamak konusunda biletall.com ile çalışmaktadır. Junior.com.tr ve sttistanbul.com ile Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Onur Air, Pegasus, SKY Havayolları, AtlasJET, Sunexpress, BoraJet firmalarının yurtiçi ucuz uçak bileti seçeneklerini sizlere sunuyor.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Junior Organizasyon
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: ahmet feti bozcan
Adres: merkez muratpaşa
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2449453
Web Sitesi: www.junior.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Junior Organizasyon firma bilgileri. Junior Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Junior Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Junior Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.