Just Temizlik-kayseri Koltuk Yıkama, Kayseri Oto Koltuk Yıkama

Şirket Hakkında
Kayseri Temizlik Şirketi Just Temizlik , 20 yıllık tecrübe ile evlerinize ve ofislerinize buharlı temizlik hizmeti sunarak mekanlarınıza hijyenik hava sağlıyor. Her alanda çalışma gösteren firmamız profesyonel ekibiyle temizlik hizmeti sunarken sağlıklı bir yaşam imkanıda sunuyor.
Yaptığımız tüm işlerde kalite ve uygun fiyat politikasını benimsemiş olan firmamız , yıllardır profesyonel temizlik ekibi ile Kayseri’nin tüm ilçelerinde temizlik firması olarak hizmet vermektedir. Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutma amacında olan firmamız en teknolojik ve en yeni cihazlarla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Kayserinin ileri gelen profesyonel temizlik şirketi evlerinize , mekanlarınıza hijyenik buharlı temizlik hizmeti sunarak daha sağlıklı ortamlarda yaşam kalitenizi artırmayı sağlıyor.
Just Temizlik-kayseri Koltuk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Just Temizlik-kayseri Koltuk Yıkama, Kayseri Oto Koltuk Yıkama
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Serkan Just
Adres: Ziyagökalp, Yeşilova Sk., 38080 Kocasinan/kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 5758580
Web Sitesi: https://justtemizlik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Just Temizlik-kayseri Koltuk firma bilgileri. Just Temizlik-kayseri Koltuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Just Temizlik-kayseri Koltuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Just Temizlik-kayseri Koltuk Yıkama, Kayseri Oto Koltuk Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.