Kaanpak Ambalaj Kimya Reklam San Ve Tic

Şirket Hakkında
Kaan Pak Ambalaj Reklam San ve Tic; Türk Hava Yolları’nın ıslak mendil ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulmuş, bunun yanı sıra kara, hava ve deniz yoluyla yurtdışı ve yurt içi yolcu taşımacılığı yapan yerli, yabancı birçok firmanın ıslak mendil ihtiyacını karşılamak amacıyla bu güne kadar hizmet vermiştir. Bunlara ek olarak büyük oteller ve restoranlarla da çalışmalarımız devam etmektedir.

Kozmetik sektöründe lider birçok firmanın sıvı dolum, ambalajlama ve ıslak mendil üretiminde tedarik firması olan Kaan Pak Hizmet verdiği ürünler ile aynı zamanda reklam ve hizmet kalitesini arttırma gibi kollarda da birlikte projeler üretir ve uygularız. Birçok firma ürünümüzü etkin bir reklam ve promosyon aracı olarak kullanmaktadır.

2001 yılında markalı ticari ürünlerimiz bir çok zincir markette perakende piyasaya sunulmuş ve bu piyasada gerçek kaliteyi tüketiciye sunmuştur.

Makina parkurumuz çeşitli dolum üretimlerine uygundur(Şampuan, krem, temizlik malzemeleri vb..)

2006 yılında kalitemizi ISO 9001:2000, TS/OHSAS18001 ve ISO 14001:2004 belgeleri ile tescilleyerek sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Yeni projelerde birlikte çalışmak dileğiyle…

Kaanpak Ambalaj Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KaanPak Ambalaj Reklam San ve Tic; Türk Hava Yolları’nın ıslak mendil ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulmuş, bunun yanı sıra turizm, sağlık, gıda ve kozmetik gibi birçok sektörde yerli ve yabancı birçok dev firmanın ıslak mendil ihtiyacını karşılayarak bu güne kadar siz değerli müşterilerimize hizmet vermiştir.
Kozmetik sektöründe lider birçok firmanın sıvı dolum, ambalajlama ve ıslak mendil üretiminde lider tedarik firması olan Kaan Pak Hizmet verdiği ürünler ile aynı zamanda reklam ve hizmet kalitesini arttırma gibi kollarda da birlikte projeler üretir ve uygular. Birçok firma ürünlerimizi etkin bir reklam ve promosyon aracı olarak ta kullanmaktadır.
2001 yılında markalı ticari ürünlerimiz birçok zincir markette perakende piyasaya sunulmuş ve bu piyasada gerçek kaliteyi tüketiciye sunmuştur.
Makine parkurumuz çeşitli dolum üretimlerine uygundur. (Şampuan, krem, parfüm, sıvı sabun temizlik malzemeleri vb...)
2006 yılında aldığımız ISO 9001:2000, TS/OHSAS18001 ve ISO 14001:2004 belgeleri kalitemizi ile tescilleyerek sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Firmamız ve ürünlerimiz ile ilgili geniş bilgiye http://www.kaanpak.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Ürün Çeşitleri
Reklam Baskılı Islak Mendil
Antibakteriyel Mendil
LCD&PLASMA TV TEMİZLEME MENDİLLERİ
SACHET DOLUMLAR
Gözlük Temizleme Mendilleri
Bayan İntim Mendili
Makyaj Temizleme Mendilleri
Leke Çıkartıcı Mendil
İletişim Bilgileri
Firma: Kaanpak Ambalaj Kimya Reklam San Ve Tic
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: BURCU ERDEM
Adres: YUKARI DUDULLU MAH. ŞAHİN CAD. NO:70 34760 ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4664300
Web Sitesi: www.kaanpak.com
Ürünleri
UNIQUES® LCD ekran temizleme mendilinin en büyük özelliği bir dünya markası DuPont™‘un know how ürünü olan Sontara EC® bezden üretilmesidir. UNIQUE...
HYGNX® Antibacterial Mendil HYGNX® Antibakteriyal mendil insan, hayvan cildinde ve tüm yüzeylerde (oyuncaklar, kişisel bakım ürünleri, telefonla...
Hedef Kitlenize Uygun Alanlarda En Çok Tercih Edilen Promosyon Ürünü olan Islak mendiller. Teknik Özellikleri; 1. Mendil içindeki bez 45 gr/m² (...
İlan Talep ve Teklifleri
Reklam Baskılı Islak Mendil
TÜRKİYENİN LİDER ISLAK MENDİL ÜRETİCİSİ KAANPAK TAN SİZLERE ÖZEL FİRMANIZ LOGOLU ISLAK MENDİLLER. DOĞRU MECRADA DOĞRU REKLAM EN UYGUN FİYATA 25.000 AD...
Türkiyenin İlk Islak Mendil Üreticisinden Antibakteriyel Ürünler Serisi
HYGNX MARKALI KİŞİSEL BAKIM SAĞLIK & ANTİBAKTERİYEL ÜRÜNLERİMİZ İLE İLGİLİ BAYİLİKLER VERİLECEKTİR.
Unıques Markalı Lcd & Plasma Ekran Temizleyici Mendil Bayilikleri Verilecektir.
ÜRÜNÜMÜZÜN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA SATIŞI İÇİN BAYİLİKLER VERİLECEKTİR. İRTİBATA GEÇİNİZ 0216 466 43 00
Kaanpak Ambalaj Kimya firma bilgileri. Kaanpak Ambalaj Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaanpak Ambalaj Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaanpak Ambalaj Kimya Reklam San Ve Tic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.