Kadirteks Tekstil San. Tic.

"Lingerie Maria"

Şirket Hakkında
Kadir Tekstil Tic. San. Ltd. Şti. firması 1986 yılında İstanbul/Türkiye de kurulmuş, ülkesinde sektörünün önde gelen imalatçı – ihracatçı firmalarından biridir. Altınşehir’deki fabrikasında 3500 m2 kapalı alanda 120 personel ve 85 dikim makinesi ile ayda 70.000 adet Pijama Takımı ve 300.000 adet iç giyim ürünleri üretebilme kapasitesine sahiptir.

1986 yılında bayan çeyizlik koleksiyonları hazırlayan firma 1994 yılında bayan iç giyim ürünleri üretim ve ihracatına başlamıştır. Dünyanın birçok ülkesinde bulunan bazı ünlü markalara fason üretim de yapan firmamız, burada edindiği deneyimler ile birlikte 1997 yılında Lingerie Maria ve The Crazy Secret adı altında kendi markasını çıkarmış imalat ve pazarlamasına başlamıştır.

İşletmemiz, Bay, Bayan ve Çocuk Ev Giyim Ürünleri, pijama ve iç çamaşırı ürünleriyle zengin bir koleksiyon yelpazesine sahiptir. Ürünlerimizin tamamında Kaliteli Türk Pamuğu kullanılmaktadır. Lingerie Maria ve The Crazy Secret koleksiyonları tasarım ve kalıpları firmanın 2. Merkezi olan İtalya’nın Roma şehrindeki deneyimli stilist kadrosu tarafından oluşturulmakta ve tasarlanmaktadır.

Üretilmesi planlanan her ürün, 3 aylık kullanım ve yıkama testlerinden geçirilmekte, uluslararası kalite standartları şirketlerinden onay alınmakta ve bunun neticesinde seri üretimine onay verilmektedir. Firmanın imalat bantlarında son teknoloji makine ve yarım yüzyıllık Kadir Konfeksiyon tecrübesine sahip kalifiye personellerin emeği ile mamul haline gelmektedir.

Malzemelerin seçiminde kesinlikle sağlığa zararlı kimyasal maddeler kullanılmamakta ve doğaya geri dönüşüm koşulu aranmaktadır. Bundan dolayı firmamız “oekoteks” belgesi ile onurlandırılmıştır. Ayrıca üretim tesislerinin çalışma şartları ve kontrolleri uluslararası audit firmaları tarafından denetlenmektedir. Koleksiyon dahilindeki ürünlerimiz, sezon boyunca stoklu olarak bulundurulmakta, en geç 1 hafta içerisinde teslimat yapılabilecek düzeyde planlanmakta
Kadirteks Tekstil San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kadirteks Tekstil San. Tic.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: ibrahim Bayrak
Adres: Yarımburgaz Mh. İnönü Cd. Yıldırım Sk. No:57 Altınşehir Küçükçekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6782468
Faks: (212) - 6782470
Web Sitesi: www.lingeriemaria.com
Ürünleri
Kod : 1179 Beden: S/M/L/XL Açıklama:100 % Pamuk İsteğe göre farklı renklerde, modellerde, marka adı altında vs yapılabilir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kadirteks Tekstil San. firma bilgileri. Kadirteks Tekstil San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kadirteks Tekstil San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kadirteks Tekstil San. Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.