Kalanta Icecek Gıda Enerjı San Ve Tıc Ltd.

Şirket Hakkında
IZMI'DE YERLESIK GIDA FIRMASIYIZ. YURT DISI ORTAK OFISLERIMIZ UZERINDEN HINDISTAN , NIJERYA VE ETIOPIA ORJINLI SUSAM TICARETI YAPMAKTAYIZ.2CI ANA KONUMUZ ISE HINDISTAN ORJINLI HAM PAMUKTUR. AYRICA YINE USA /HK FIRMASININ TEMSILCISI OLARAK PIRINC TEDARIGI YAPMAKTAYIZ. HINDISTAN/KANADA, MEKSIKA ORJIN NOHUT, MERCIMEK, FASULYE VE KIMYON, REZENE, ZERDECAL, KİŞNİŞ, HARDAL, ZENCEFIL, KARA BİBER TEDARIKCISI OLARAK MIN 3 X 20'' CTNR BAZLI CALISMAKTAYIZ. TOPTAN GIDA ALIMLARINIZ ONCESI BIZDEN FIYAT ALMANIZI RICA EDERIZ.
Kalanta Icecek Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kalanta Icecek Gıda Enerjı San Ve Tıc Ltd.
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: H. KAYIN
Adres: SEHIT NEVRES BULVARI SEDIR APT NO 5 D 5 ALSANCAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 7766798
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Susam
HINDISTAN - ETHIOPIA VE NIGERYA ORJINLI SUSAM , KIMYON, COREK OTU , HARDAL, VE YAGLI TOHUMLAR ITHALATCISIYIZ. YIL BOYUNCA ALIMLARINIZ ICIN BIZDEN ...
Kalanta Icecek Gıda firma bilgileri. Kalanta Icecek Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kalanta Icecek Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kalanta Icecek Gıda Enerjı San Ve Tıc Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.