Kale Cam

Şirket Hakkında
Sektörde fabrika bayiligi bazında başta çift cam üretimi olmak üzere, ısıcam, flotal ayna, vitrin camları, çift cam arası jaluzi, lamine cam, temperli cam, cephe camları, buzlu cam, dekoratif cam, telli cam gibi daha birçok cam çeşitlerinin satışını yapmaktayız.
Kale Cam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kale Cam
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Camcılar
Yetkili Kişi: unal unsal
Adres: BAHCELIEVLER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4425360
Web Sitesi: www.kalecam.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Mekanlara yepyeni boyutlar ve zenginlikler kazandıran flotal ayna yansıtıcı özelliği ile mekanı aydınlatır, Yaratıcı bir anlayışla kullanıldığında da...
Lamine cam emniyetli ve estetik yapısıyla iç mimari ve dekorasyonlarında mimariye yeni ufuklar kazandıran çözümler sunar.okul, hastane gibi ses bariy...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kale Cam firma bilgileri. Kale Cam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kale Cam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kale Cam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.