Kalfa Tekstil

"İşimizi Yapıyoruz"

Şirket Hakkında
Toptan şort, deniz şortu satış sitesi istanbul yeşildirek merkez mağazamızda en ucuz deniz şortu satışı yapılmaktadır. Türkie nin her yerine, indirim marketlerine, sahilkenarlarına, otel , kaplıca gibi yerlere satışımız vardır. www.denizsortutoptan.com sitemizde 1 telefon ile ürünleriniz adrese gönderilmektedir.
Kalfa Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kalfa Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Mayo ve Plaj Giysileri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: Cemalettin Küçükkalfa
Adres: hoca hanı caddesi kilim kalfa han 17-b eminönü yeşildirek
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5130824
Faks: (212) - 5283687
Web Sitesi: www.denizsortutoptan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Toptan Şort - Toptan Deniz Şortu Satış
Toptan şort, deniz şortu sitemizde 2 TL den başlayan fiyatlarla ucuz deniz şortu satışı yapmaktayız. Türkiye nin her yerine oteller, kaplıcalar, ...
Toptan Mont
toptan mont, toptan çocuk montu satış sitemizde en ucuz çocuk montu imalat ve satışı yapabilmek amacıyla çalışıyoruz. Toptan mont satış sitemizde ...
Kalfa Tekstil firma bilgileri. Kalfa Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kalfa Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kalfa Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.