Kalite Lastik Ve Plastik San. Ve Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Kalite Lastik ve Plastik San. Ve Tic. A.Ş.

1977 yılında kurulan KALİTE A.Ş. kauçuk ve plastik parça ve kalıp üretimi yaparak otomotiv, beyaz eşya, elektronik ve diğer endüstri alanlarında faaliyet gösteren Türkiye, Avrupa ve Rusya’ daki çeşitli sanayi kuruluşlarına hizmet vermektedir.

KALİTE A.Ş. Gebze- İzmit’ te 7000 m2 açık, 2600 m2 kapalı alanı bulunan fabrikasında lastik, plastik ve kalıp üretim yapmaktadır.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine duyarlı olan KALİTE A.Ş, beyaz eşya ve otomotiv sektöründe hizmet veren elastomer parçalar üretimi konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Sektörel gelişmelere bağlı olarak yeni yatırımlar yapmakta, ekipmanlarını iyileştirmekte, makine parkını yeni ve modern ekipmanlarla genişletmektedir

2000 yılında RWTÜV’ den ISO 9002 kalite belgesini almıştır. Bugün ise ISO 9001 - 2008 ve TS 16949 - 2009 kalite standartlarında çalışmaktadır. Müşteri talebi doğrultusunda CAD – CAM ortamında mamul, prototip ve kalıp dizaynı hizmeti veren firmamız, kalıp üretiminde CNC teknolojisini kullanmaktadır.

COMPANY PROFILE

Established in 1977, Kalite Inc. manufactures high quality rubber and plastic parts for automotive, white goods and electronic industries by providig mould production.
Kalite Inc is expanding its product range and raising the standards to remain competitive along the years by using the experience and technology.

Operating in 9600 m2 area (2600 m2 closed area) in Gebze/İzmit, Kalite Inc. serves in both local and international market.

Kalite Inc, has become one of the leading manufactures of rubber, plastics and mould products by ensuring total customer satisfaction.

The companty acquires the quality standards of ISO 9001 – 2008 and ISO TS 16949 – 2009. The products, prototypes and moulds are being manufactured in terms of customer requirements. Mould design is being made by using high technological CATIA and UNIGRAPHICS programs and moulds are being produced by CNC Technologies.
Kalite Lastik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kalite Lastik Ve Plastik San. Ve Tic. A.ş.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: Elif Beyaz
Adres: Balçık Köyü Organize Cad. No:13 41480 Gebze/Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7511668
Web Sitesi: www.kaliteas.com.tr
Ürünleri
Kauçuk ürünlerimiz yüksek teknoloji kauçuk enjeksiyon ve kompresyon makinalarında, Ar-Ge çalışması sonucunda müşteri isteklerine uygun kauçuk kompoun...
İlan Talep ve Teklifleri
Kauçuk Ve Plastik Parça Üretimi
Şirketimiz, özellikle beyaz eşya ve otomotiv sektörlerine hizmet vermektedir, Her türlü kauçuk enejksiyon/kompresyon ve plastik enjeksiyon parç...
Kalite Lastik Ve firma bilgileri. Kalite Lastik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kalite Lastik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kalite Lastik Ve Plastik San. Ve Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.