Kaliteport

Şirket Hakkında
KALİTEPORT, kalite faaliyetlerinin, Avrupa Birliği sürecinde ülkemiz açısından önemini bilerek, tüm faaliyetlerini ulusal ve uluslararası yönetmelik ve standartlara uygun olarak gerçekleştirir.

2005 Yılından itibaren yapmış olduğu çalışmaları, KALİTEPORT çatısı altında toplayan NG GRUP hizmetlerinde uzmanlaşmış ve profesyonel kadrosu ile müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine prensip edinmiş ve bu prensibi belgelendireceği firmalara da özümsetmeyi amaç edinmiştir. Bu nedenle bir çok Uluslar arası akreditasyona sahip belgelendirme kuruluşları ile çalışarak müşterileri için en ekonomik, en hızlı, en uygun ve kurumsal yapının ihtiyacına yönelik çözümler sunmaktadır.

Hizmet verilen müşterilerin belgelendirmelerini bitirdikten sonra da, sürdürülebilir olmasını sağlamak ve geliştirmek misyonu ile hizmet veren KALİTEPORT, bilgi birikimlerini müşterileri ile paylaşarak gelecekte birlikte var olmak vizyonuna sahiptir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaliteport
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Patent
Yetkili Kişi: Tahir Nadi Günal
Adres: NG Grup Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Büyükdere Cad. Kervangeçmez Sok. No:10/4 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL Vergi Dairesi: Zincirlikuyu Vergi No: 631 054 4183
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2121822
Web Sitesi: www.kaliteport.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kaliteport firma bilgileri. Kaliteport adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaliteport ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaliteport firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.