Kalitürk Uluslararası Kalite Belgelendirme

"Türkiyenin Kalitesi"

Şirket Hakkında
ISO, TÜRKAK ve TÜV gibi akreditasyon kurumlarından yetkili kalite, sistem, gıda ve ürün belgelendirme firması, ayrıca sertifikasyon, gözetim, eğitim hizmetleri yanı sıra danışmanlık hizmetleri vermektedir
Kalitürk Uluslararası Kalite
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kalitürk® 2003 yılından bu yana sistemlerinin belgelendirilmesi, ürün belgelendirme, akreditasyon, eğitim v.b gibi konularda, uluslararası belgelendirme kuruluşlarıyla ortaklaşa çalışır ve firmalara zengin ve tecrübeli bir hizmet sunar.

Hasan Şahap ve Havva Sarıaydın Kalitürk’ün kurucularındandır, Kimya Mühendisi ve Sistem Mühendisi olan firma kurucularımız, kalifiye personelleri arasında Dr. Yüksek Gıda Mühendisi ve Su Ürünleri Mühendisi gibi teorik olarak geniş akademik personelleri istihdam etmektedir, firma kurulduğu günden bu güne Türkiye’nin sektöründe en büyük firmalarında, yurtdışında ürün ve sistem denetimleri yapmıştır.

Kalitürk®’ün denetim ve belgelendirme dışında diğer taşra iştirakleri de vardır, bunlar başlıca danışmanlık ve hukuki hizmetler olmak üzere firmalara koçluk ve kurumsal yöneticilik hizmetleri, fikri sınai mülki danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Şirketimiz prensipleri doğrultusunda belgelendirmenin, bağımsız ve tarafsızlık ilkesinden ödün vermeden, sektörün uzman tetkikçileri ile denetimlerini gerçekleştirmekte ve hizmet verdiği kuruluşlara artı değer yaratmayı hedeflemektedir.

Kalitürk® kalite yönetim sistemleri ve diğer standartlar konusunda faaliyet gösteren ve bu konuda tam uygunluğa sahip bir belgelendirme kuruluşu olarak kurulmuş olup tarafsız, bağımsız ve gizlilik kurallarına tam bağımlı ilkesi ile profesyonel ortağınız ve çözüm asistanınızdır.

KALİTÜRK® Uluslararası akreditasyonlu, Türkiye ve çevre ülkelere, ISO 9001:2008, Tarım Bakanlığı HACCP Gıda Üretim Sertifikasyonu, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005, FSSC 22000, PAS 220, OHSAS 18001:2007, ISO 10002, ISO 13485, ISO/TS 16949, ISO 50001, ISO 27001, GMP, BRC, GOTS, AZOTEX, GOST-R, UKR-SEPRO, HOTEQ-500, ISO 20000, HOTEQ-500, HELAL v.b. belgelendirme yetkisine sahip kuruluştur. KALİTÜRK® bünyesinde 36 Baş Denetçi 8 Teknik Uzman ve 7 yönetim personeli bulunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Kalitürk Uluslararası Kalite Belgelendirme
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » HACCP Belgesi
Yetkili Kişi: Hasan Şahap
Adres: Sanayi Mh Atatürk Cd No 57/17 Güngören
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9091090
Web Sitesi: www.kaliturk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kalitürk Uluslararası Kalite firma bilgileri. Kalitürk Uluslararası Kalite adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kalitürk Uluslararası Kalite ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kalitürk Uluslararası Kalite Belgelendirme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.