Kampus Bg

"Universiteli Olmak Artik Hayal Degil"

Şirket Hakkında
KampusBG, YÖK’ün tanıdığı Bulgaristan Üniversitelerinde eğitimine devam etmek isteyen öğrencilere danışmanlık ve rehberlik etmektedir.

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sektöründeki başarımızın en önemli sebebi ticari değil öğrenci odaklı olmamızdır.Bizler öğrencilerimizle birer aile gibiyiz, her türlü problemlerinde yardımcı olabilmek en büyük misyonumuzdur

Ülkemizin değişik bölgelerinde farklı uzmanlara ihtiyaç vardır. Kimi yerlerde doktor kimi yerlerde mühendis ihtiyacı. Kurumumuz ön çalışmaları ile bu ihtiyaçları tespit etmekte ve sonuca göre bölgelerdeki rehber öğretmenlerle işbirliği kurarak, öğrencileri bu bölümlere yönlendirmektedir ki okulunu bitirip döndüğünde yaşadığı bölgeye en önemlisi de vatanına yararlı bir birey olsun.KampusBG, Bulgaristan Üniversiteleri yönetimleri ile de periyodik olarak durum değerlendirmesi yapmakta , her iki ülkenin eğitim ve sınav sistemlerini göz önünde bulundurarak eğitim sistemini , öğrencilerin lehine uyarlamakta öncülük etmektedir. Gençlerimizin, Üniversite eğitimleri için ayıracakları, hayatlarının en kritik ve geleceklerinde en büyük öneme sahip olan bu eğitimi doğru ve eksiksiz bilgilerle tamamlamalarını sağlamak nihai hedefimizdir.

32 Devlet Üniversitesi , 350 Bölüm, Mezun Olduğunuzda Avrupa Üniversiteler Birliği (EUA) Diploması , 4 Dilde Eğitim Seçeneği, YÖK Denkliği...
Üstelik tüm bunlar yıllık 2.000 Eurodan başlayan fiyatlarla.
Bulgaristanda yaşam ülkemize göre çok ekonomiktir.
Her üniversitenin kendine ait yurt binaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kampus Bg
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Dil Okulu
Yetkili Kişi: Ali Arslan Nazan
Adres: Merkez Ofis : Ulica Jantra Dav-3 Targovski Kompleks Ruse, Bulgaria 7000
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Bulgaristan
Telefon: (828) - 5022600
Web Sitesi: http://kampusbg.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kampus Bg firma bilgileri. Kampus Bg adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kampus Bg ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kampus Bg firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.