Kanaat Medikal Sağlık Ürünleri

Şirket Hakkında
KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ TEMEL ALAN GÜÇLÜ BİR YAPI OLARAK MEDİKAL AĞINDA SES GETİREN VE HEDEFLERİ OLAN BİR FİRMA KURMAK EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZDEN BİRİDİR.

ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ İLETİŞİM AĞINDA HIZLI BİR MUHATTAP VE SORULARINIZA EN DOĞRU CEVABI VERMEKLE BİRLİKTE SEVK EDİLEN ÜRÜNLERİMİZİ ULAŞTIRAN ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZIN ZAMANINDA VE KALİTELİ ROTA TAMAMLAYICILIĞI, HIZLI CEVAP VERME EN ÖNEMLİ PRENSİPLERİMİZDENDİR.

MAĞDURİYET DEĞİL MEMNUNİYETİN, GÜLER YÜZLÜ HİZMETİN TEMELİ 2019 YILINDA ATILMIŞTIR.

TÜRKİYE'NİN HER İL VE İLÇESİNE MOBİL ALANLAR DAHİL HIZLI VE GÜVENİLİR HİZMETİMİZ MEVCUTTUR. KURUMUMUZ SGK (SOSYAL GÜVENLİK KURUMU) İLE ORTAK ÇALIŞMAKTADIR.
Kanaat Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kanaat Medikal Sağlık Ürünleri
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Hatice Marabi
Adres: Huzurevleri Mah.77215 Sok Hacı Mehmet Akgün Apt Altı Kanaat Medikal
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 1032982
Web Sitesi: kanaatmedikal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kanaat Medikal firma bilgileri. Kanaat Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kanaat Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kanaat Medikal Sağlık Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.