Kanada Dil Okulları

Şirket Hakkında
Yüz ölçümü olarak Rusya ve Çin’den sonra en büyük Kuzey Amerika Ülkesi. Ontario eyaleti, kuzey kutup bölgesinin en kalabalık, zengin, güçlü, ve en sanayileşmiş eyaletidir. Halkının refah düzeyi oldukça yüksektir. Terör faaliyerlerinin nerdeyse sıfır olduğu, güvenliği üst düzeyde tutan Başkent Ottawa ve ülkenin en büyük, en kozmopolit kenti, İngiliz kolumbiyası için gerçek bir uyarıcıdır. Vancouver en kozmopolit kent olma ünvanı için sırada beklemektedir. Vancouver Küçük Hollywood olarak adlandırılır, Hollywood da çekildiğini sandığınız filmlerin bir çoğuVancouver’da çekilmiş olabilir. Adeta küçük bir film seti gibidir. Çok sayıda festival ve etkinliğe ev sahipliği yapar. İnsanları sıcak kanlıdır. Hiç tanımadığınız kişiler size selam verip halinizi hatrınızı sorabilir. Toronto, Ontario gölünün kıyısında yükselen ihtişamlı gökdelenleri, yoğun trafiği ile tam bir kalabalık şehir hayatı yaşatır. Kanada ticaretin kalbi sloganını hak eden bir görünüme sahip. Özellikle eğitim için gidip kalmaya çalişan insanlar ciddi bir gelir kaynağı oluşturur göçmenlik işlemleri sırasında. Yine %51' ini göçmenlerin oluşturduğu, birbirlerinden tamamen farklı kültürlerin ve inançların buluştuğu ve barış içinde yaşadığı bir şehir. Toronto, tiyatro, sinema, sergi gibi faaliyetlerin, gösterilerin, festivallerin ve inanılmaz konserlerin sahne aldığı kültür ve sanat trafiği yoğun olan bir kimliğe sahip. Kanada bir göçmen ülkesidir ve federal yapısı vardır. %53 üniversite mezunu oranıyla dünyanın en eğitimli ülkesidir. Birleşmiş Milletler tarafından defalarca "Yaşam Kalitesi En Yüksek Ülke" seçilen Kanada, huzurlu ve güvenli bir ortamda, kaliteli eğitim görmek isteyenler için ideal bir ülkedir.
Kanada Dil Okulları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kanada Dil Okulları
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Okulu
Yetkili Kişi: Burak Kızıltaş
Adres: Bestekar Sk. 88/2 - 3 Tunalı Hilmi Cad. / Çankaya - Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4666100
Web Sitesi: http://www.kanadadilokullari.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kanada Dil Okulları firma bilgileri. Kanada Dil Okulları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kanada Dil Okulları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kanada Dil Okulları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.