Kanyon Mermer

"Kalite ve Tecrübenin Buluşma Noktası"

Şirket Hakkında
Kanyon Mermer, 1965 yılından beri madencilik sektöründe doğal taş, mermer ve mozaik alanında yapmış olduğu butik çalışmalarla hizmetini sürdürmektedir. Her geçen gün adını daha geniş kitlelere ulaştırıp her zevke uygun doğal taş ürünlerini meraklısıyla buluşturmaya devam eden firmamız müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.

Yılın trendine uygun tüm doğal taş dekorasyonlarında sanat, ustalık becerisi ve tecrübesini birleştirerek özgün tasarımları ile hizmet vermektedir. Kanyon Mermer sektörde gereksinimleri karşılamak için sürekli farklılık, yenilik arayışını ve yüksek kalite sunumunu bir standart haline getirmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kanyon Mermer
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
Yetkili Kişi: Murat Demirkıran
Adres: Mandıra Cad. Şenol Sokak No:16 Hasanpaşa/Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3394068
Faks: (216) - 4286835
Web Sitesi: www.kanyonmermer.com
Ürünleri
Çimstone ileri teknolojik süreçler ile üretilen kuvars esaslı kompoze taştır. Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars, Çimstone’a eşsiz s...
Granit, yerkürenin milyonlarca yıl süren jeolojik oluşum dönemlerinde kuars, feldispat ve mika gibi çeşitli minerallerin birleşmesiyle oluşmuş doğal...
Mermer metomorfizma olayı sonucunda kalker ve dolomitik kalkerlerin yeniden kristalleşmesiyle meydana gelmiş bileşimdir. Aynı zamanda az miktarda sili...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kanyon Mermer firma bilgileri. Kanyon Mermer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kanyon Mermer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kanyon Mermer firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.