Kapiteslim.com

Şirket Hakkında
Günlük 7000 ziyaretcisi , aylık 7500 adet ürün satışı, aylık 1.500.000 TL işlem hacmi ve % 99 müşteri
memnuniyeti ile Türkiyenin en büyük en güvenilir siteleri arasında her sene olduğu gibi yerimizi korumaktayız.

kapiteslim.com 1998 yılında iletişim sektöründe, özellikle cep telefonu üzerine satışa başlamış bir şirkettir. Kapiteslim.com internet üzerinden alışveriş yapmaya imkan sunan bir e-ticaret sitesidir.

Yaklaşık olarak 14 yıldır müşterilerimize güvenli, uygun ve sorunsuz alışveriş sunmak için tüm kadrosu ile çalışmalarına aralıksız şekilde devam etmektedir.

VİZYONUMUZ

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde sürekli teknolojik değişimleri takip ederek, yenilikler sunarak müşterilerimize güvenilir ve kolay şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak en önemli hedefimizdir. Kurulum aşamasından itibaren müşteri memnuniyeti ön planda tutularak kusursuz alışveriş yapılabilmesi için tüm sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getirmek, sitemiz çalışanlarının en önem verdiği konudur.

DEĞERLERİMİZ
kapiteslim.com ailesi olarak ‘ En İyiyi Başarmak ’ adına müşteri haklarını ön planda tutarak, çözümde odaklılık, fark yaratmak, güven ve gizliliği temel ilke edinmek başlıca değerlerimiz arasında yer almaktadır.

Hızlı alışverişte bizi tercih eden ve duymuş oldukları güvenden dolayı tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.
Kapiteslim.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kapiteslim.com
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Diğer
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: adem sarı
Adres: Gülseren Sokak No:13-9 Anıttepe Mah. Maltepe
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2311717
Web Sitesi: www.kapiteslim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kapiteslim.com firma bilgileri. Kapiteslim.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kapiteslim.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kapiteslim.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.