Kaplan Lojistik

Şirket Hakkında
KAPLAN LOJİSTİK çok amaçlı hizmet politikası ile siz değerli müşterilerimize çağın getirdiği yenilikleri kullanarak en ucuz maliyetle, en kaliteli hizmeti verebilmek politikasını ilke edinmiştir. Lojistik alanında hızlı ve güvenilir servis teminini esas olan Uluslararası nakliyat zincirinin her dalında uzman olan firma, bütünleşmiş bir servis anlayışını benimsemiştir ve müşterilerine bu anlayışla hizmet vermektedir.

Kaplan Lojistik olarak bizden almak istediğiniz hizmeti en iyi şekilde size vereceğimize adımız gibi güveniyoruz…
Kaplan Lojistik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaplan Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: gencay kaplan
Adres: MERKEZ; İkitelli Sanayi Organize Bölgesi İpkas Sanayi Sitesi 5/B Blok no:25 İKİTELLİ/İSTANBUL ŞUBE; Beştelsiz mah. 4.yol sokak no:11/B ZEYTİNBURNU/İSTANBUL ŞUBE;İstasyon mah. Gençosman Sok. no;15 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5583196
Web Sitesi: www.kaplanlojistik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ürünlerinizi Yurt Dışına Biz Taşımaya Talibiz
yapacağınız ihracat ve ithalat operasyonların da sizlerin yanınızdayız.
Kaplan Lojistik firma bilgileri. Kaplan Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaplan Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaplan Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.