Kaptan Mermer

Şirket Hakkında
Kaptan Mermer, Sivas ili OSB 3, KISIM NO 34 adresinde bulunmaktadır. Firma Maden ve Metal » Maden Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi EKREM ŞANLI dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaptan Mermer
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: EKREM ŞANLI
Adres: OSB 3, KISIM NO 34
Şehir: Sivas
Ülke: Türkiye
Telefon: (346) - 2181893
Web Sitesi: www.kaptanmermer.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
MILKY CAFE TRAVERTEN TAŞI ÖZELLİKLERİ VE YAPISI İTİBARİ İLE TRAVERTEN SINIFINDA OLUP SELEKSİYON BAKIMINDAN VE UYGULAMA AÇISINDAN ESTETİK VE KALİTELİ B...
A KALİTE DOĞAL TAŞ
SİYAH MERMER MYSTERIOUS STORM
BEJ MERMER
MERMER TRAVERTEN MILKY CAFFE
İlan Talep ve Teklifleri
Blok Mermer Satışı Yapılmaktadır.
BEJ OCAĞI , SİYAH OCAK VE TRAVERTEN OCAĞIMIZDAN İSTENİLDİĞİ KADAR BLOK SATIŞI YAPILABİLMEKTE VE ÖZEL SİPARİŞ ALINABİLMEKTEDİR.
Mermer
İŞLENMİŞ ÜRÜNLERİMİZİN SATIŞI YAPILMAKTADIR. MERMER, TRAVERTEN, BLOK MERMER OLMAK ÜZERE İSTENİLEN EBAT VE BOYLARDA HER TÜRLÜ MADENİ ÜRÜNÜMÜZ MEVCUTTUR...
Kaptan Mermer firma bilgileri. Kaptan Mermer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaptan Mermer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaptan Mermer firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.